Referenciák

  Igazán elégedett vagyok a 3D kívánság nyomtatásával és Imola segítőkészségével. Egy egészségügyi terméktervezés modelljének 3D nyomtatásához kértem a segítségét és több fejlesztési körön keresztül gyorsan és nagy odafigyeléssel támogatta a projektünket, a felmerülő kihívásoktól nem elrettenve. Őszintén ajánlom másoknak is és köszönöm az eddigi közös munkát!

  Kardos Bálint

  https://www.kardoscreative.com

  Az elégedettség nálam 100 %-os, majd küldöm a tesztről a képeket!!!

  Tabajdi-Tóth Zsuzsanna

  Még2kéz

  Minden rendben volt az ajándéktárgyakkal, köszönjük a pontos és szép munkát!

  Bereczkei Sándor, erőművezető

  Tiszavíz Vízerőmű Kft.

  Azért kerestem fel a 3D Kívánság-ot, hogy egy egyedi alkatrészt készítsenek számomra, mégpedig egy Lego modell kerék adapterét. Összességében nagyon meg voltam elégedve az elkészült munkával, és az ára is pont megfelelő volt számomra, csak ajánlani tudom mindenkinek.

  Szrimacz László

  HUNLTC

  Megjött, tökéletes, köszönöm!

  Bujdosó Gergely

  (Budapest)

  Imola, ma láttam/láttuk a legfrissebb befogókat, egységesen elégedettek vagyunk vele és Veled 🙂 Köszi a sok segítséget. Ne vedd fenyegetésnek, de valószínûleg rendelünk még jó pár darabot.

  dr. Demeter Kornél

  KOKI

  A 3D Kívánsággal maximálisan meg voltunk elégedve az eddigi közös munkáink során. A készült modellek gyorsan és precízen lettek elkészítve, nem beszélve a rugalmas és segítőkész hozzáállásukról. Csak ajánlani tudom!

  Gyukin Milován

  RRing

  …ez állati király lett!

  ifj. Pálfi

  (Budapest)