HÍVJ BIZALOMMAL! +36 (20) 417 8384

Referenciák

Igazán elégedett vagyok a 3D kívánság nyomtatásával és Imola segítőkészségével. Egy egészségügyi terméktervezés modelljének 3D nyomtatásához kértem a segítségét és több fejlesztési körön keresztül gyorsan és nagy odafigyeléssel támogatta a projektünket, a felmerülő kihívásoktól nem elrettenve. Őszintén ajánlom másoknak is és köszönöm az eddigi közös munkát!

Kardos Bálinthttps://www.kardoscreative.com

Az elégedettség nálam 100 %-os, majd küldöm a tesztről a képeket!!!

Tabajdi-Tóth ZsuzsannaMég2kéz

Minden rendben volt az ajándéktárgyakkal, köszönjük a pontos és szép munkát!

Bereczkei Sándor, erőművezetőTiszavíz Vízerőmű Kft.

Azért kerestem fel a 3D Kívánság-ot, hogy egy egyedi alkatrészt készítsenek számomra, mégpedig egy Lego modell kerék adapterét. Összességében nagyon meg voltam elégedve az elkészült munkával, és az ára is pont megfelelő volt számomra, csak ajánlani tudom mindenkinek.

Szrimacz LászlóHUNLTC

Megjött, tökéletes, köszönöm! 

Bujdosó Gergely(Budapest)

Imola, ma láttam/láttuk a legfrissebb befogókat, egységesen elégedettek vagyunk vele és Veled :) Köszi a sok segítséget. Ne vedd fenyegetésnek, de valószínûleg rendelünk még jó pár darabot.

dr. Demeter Kornél KOKI

A 3D Kívánsággal maximálisan meg voltunk elégedve az eddigi közös munkáink során. A készült modellek gyorsan és precízen lettek elkészítve, nem beszélve a rugalmas és segítőkész hozzáállásukról. Csak ajánlani tudom!

Gyukin Milován RRing

...ez állati király lett!

ifj. Pálfi(Budapest)
Vissza föl